Ett anrikt hotell i Trollhättan med många överraskningar

Välkommen in på en oförglömlig hotellupplevelse på Albert hotell. Njut av gourmetmat i goda vänners sällskap och vila ut med utsikt över Trollhättan på vårt 4-stjärniga hotell. Boka rum nu


Vi är lite annorlunda jämfört med andra hotell i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. Det har med vår långa anrika historia att göra som sträcker sig tillbaka ända till 1850-talet. Men också den förstklassiga service vi erbjuder, från maten vi serverar till våra olika paket och aktiviteter.


Vi har gjort vårt bästa för att kombinera den genuina känslan som finns i hotellets väggar med moderna bekvämligheter - allt kryddad lite med extra kärlek till dig som hotellgäst. Du kommer trivas hos oss, det är vi övertygade om.

Bo bekvämare på vårt hotell i Trollhättan

Hur vill du bli ompysslad? På vårt hotell kan du välja mellan enkel- och dubbelrum samt 2 exklusiva sviter: Leopoldsviten och Albertsviten. Varje rum är utrustade med sängar från Carpe Diem i Lysekil för en riktig god natts sömn. Frukost ingår för alla hotellvistelser på vårt hotell i Trollhättan.

Några ord om vår kärlek till mat

 

Vi älskar mat och festligheter. Därför har vi flera olika boende- och temapaket som gör din vistelse lite extra speciell. Som exempel tycker många om att kombinera sin vistelse hos oss med vårt Gourmet Paket - en gastronomisk smaksensation med många spännande inslag. Och till högtider har vi stämningsfulla arrangemang för både jul och nyår, något du helt enkelt inte får missa. 

Konferenshotell i Trollhättan nära Vänersborg och Uddevalla

Hos oss hittar ni goda konferensmöjligheter under ett och samma tak. Vårt konferenshotell i Trollhättan ligger nära både Vänersborg och Uddevalla. Och för er som har tröttnat på storstadsstressen så är vi bara en timmes körväg från Göteborg. Läs mer om våra konferensmöjligheter här.

Kontakta oss om du vill boka rum på vårt anrika hotell i Trollhättan.