Boka weekendpaket i Trollhättan som går i matens tecken

Skäm bort dig för en helg. Med vårt weekendpaket i Trollhättan får du en garanterat unik matupplevelse i en lugn och harmonisk miljö.

Älskar du god mat lika mycket som vi gör? Hos oss får du en gastronomisk sensation som varar från fredag till söndag. Oavsett om du vill ha en romantisk helg tillsammans med din älskade, eller bara komma bort från stressen, har vårt weekendpaket i Trollhättan något som passar dig.


Koppla av ordentligt, njut och upplev mer


Vi vill att du ska koppla av så mycket som möjligt. Därför har vi med omsorg tagit fram ett weekendpaket i Trollhättan som gör att du får njuta ordentligt. Vid ankomst på fredag kommer du till ett uppdukat bord med en trerätters middag. Och på lördag vaknar du upp till en härlig frukostbuffe efter en natts vila i ett av våra underbara dubbelrum.

Aktivitet eller relax? Efter frukost på lördag finns det tid för båda. Besök Trollhättans centrum med shopping, bara ett stenkast ifrån hotellet. Eller varför inte vandra längs fallfåran i vår storslagna natur? Givetvis hjälper vi dig gärna med fler aktiviteter på plats.

 


På eftermiddagen kommer du tillbaka till en trevlig fika/thebuffé med tillbehör. Lördagen avslutas med en gastronomisk grand finalé: En välkomponerad sexrätters middag där vi har tänkt på alla detaljer i både smak och presentation.

Pris för hela helgen ex. drycker: 2 695 kr/pers. i dubbelrum

Pris för hela helgen ex. drycker: 3 495kr/pers. i enkelrum

Boka till någon av våra 2 magnifika Sviter i huvudbyggnaden med egen balkong
Bubbelbad eller privat bastu : 1600:-/natt i tillägg

Weekendpaket i Trollhättan, nära Vänersborg, Uddevalla och Trestad


Kom närmre till mer. Vi är ett populärt val för alla som letar efter weekendpaket nära Vänersborg, Uddevalla och Trestad. Det har så klart med den goda maten och vårt unika hotell att göra, men också på grund av att det är så enkelt att ta sig hit.

Har du några särskilda önskemål? Hör gärna av dig till oss vid bokning, så ser vi till att din weekend blir precis som du vill ha den.