Bröllop

Albert är en underbar miljö för en lyckad bröllopsfest. Här finns allt du kan önska - den goda maten, den vänliga personalen och inte minst den underbara utsikten över Trollhättan och de fantastiska fallen. Naturligtvis går det även bra att bo över på vårt vackra hotell efter festen. Läs mer om detta under rubriken:Bo på Albert. Att anordna sitt bröllop eller kalas hos oss är att investera i kvalitet och minnen för livet!

Vi börjar alltid med ett möte där ni får berätta om era önskemål och visioner inför bröllopet. Därefter sammanställer vi ett förslag som ni kan tänka igenom i lugn och ro.

Vi träffas sedan igen för att få de sista bitarna att falla på plats. Då är det även bra om festens toastmaster är med. Om ni vill prova rätterna på bröllopsmenyn i förväg så hjälper vi gärna till med det.

Vi kan även ge er tips när det gäller fotograf, underhållning, transporter och andra saker som behöver planeras inför den stora dagen. Vi ser fram emot att höra av er!

Kontakt oss för mer info om bröllop på Albert
info@alberthotell.com

LOKALER
På Albert är det i huvudsak två matsalar som finns att tillgå. Båda ligger med en fantastisk utsikt över älven och staden Trollhättan. En av dessa lokaler tar upp till 110 personer och den andra upp till ca 70 personer. Ni har alltid tillgång till vår stora terrass för att mingla med en god drink i handen.

BO PÅ ALBERT
Vårt hotell har totalt 30 rum varav 28 ligger i en hotellbyggnad precis bredvid vår huvudbyggnad. Alla våra rum har sin egen terrass eller balkong samt är utrustade med härliga sängar från Carpe Diem, TV, dusch eller bad, etc.
Våra 2 sviter ligger i huvudbyggnaden där den ena har ett rejält bubbelbad, himmelssäng från Carpe Diem och egen balkong. Den andra en privat bastu och rum med etage och egen balkong.

BRÖLLOPSPAKET LÄS HÄR >>

Bilder på en av sviterna Klicka här >>