Festmenyer för er som är 15 personer eller fler.

Planerar ni en stor tillställning för vänner och bekanta, kanske i samband med ett bröllop, födelsedag eller någon annan viktig högtidsdag? Då är ni varmt välkomna att höra av er till oss! Här finns fantastiska möjligheter i form av lokaler och vällagad mat av högsta kvalitet. På Albert har vi lång erfarenhet av att arrangera lyckade tillställningar och vi är väl medvetna om det förtroende som lämnas över då vi tar hand om er högtid. Vi skräddarsyr alltid festen utifrån dina/era önskemål.

LOKALER
På Albert är det i huvudsak två matsalar som finns att tillgå. Båda ligger med en fantastisk utsikt över älven och staden Trollhättan. En av dessa lokaler tar upp till 110 personer och den andra upp till ca 70 personer. Ni har alltid tillgång till vår stora terrass för att mingla med en god drink i handen.

Kontakt oss för mer info om festarrangemang på Albert
info@alberthotell.com

 

SE MENYFÖRSLAG HÄR >>

BO PÅ ALBERT
Vårt hotell har totalt 29 rum varav 27 ligger i en hotellbyggnad precis bredvid vår huvudbyggnad. Alla våra rum har sin egen terrass eller balkong samt är utrustade med härliga sängar från Carpe Diem, TV, dusch eller bad, etc.
Våra 2 sviter ligger i huvudbyggnaden och har ett rejält bubbelbad, himmelssäng från Carpe Diem, Bang & Olufsen utrustning och egen balkong.