Minnesstunder

Vi på Albert hjälper gärna till att arrangera er minnesstund. Vi kan erbjuda en vacker och rofylld miljö med utsikt över Trollhättan stad. Vår vänliga personal gör allt för att ni ska ha det bra och få den service som ni önskar.
Hör av er för ett möte så hjälper vi till att planera er minnesstund i lugn och ro. Här på Albert har vi lång erfarenhet av att ta hand om de stunder i livet då familj och vänner samlas för att glädjas eller sörja tillsammans.

LOKALER
På Albert är det i huvudsak två matsalar som finns att tillgå. Båda ligger med en fantastisk utsikt över älven och staden Trollhättan. En av dessa lokaler tar upp till 110 personer och den andra upp till ca 70 personer. Ni har alltid tillgång till vår stora terrass för att mingla med en god drink i handen.


Kontakt oss för mer info om att arrangera minnesstunder på Albert
info@alberthotell.com

 

 

BO PÅ ALBERT
Vårt hotell har totalt 29 rum varav 27 ligger i en hotellbyggnad precis bredvid vår huvudbyggnad. Alla våra rum har sin egen terrass eller balkong samt är utrustade med härliga sängar från Carpe Diem, TV, dusch eller bad, etc.
Våra 2 sviter ligger i huvudbyggnaden och har ett rejält bubbelbad, himmelssäng från Carpe Diem, Bang & Olufsen utrustning och egen balkong.


Menyförslag för minnesstunder >>