Catering & Middagsarrangemang

Vi arrangerar med glädje ert middagsarrangemang i hemmiljö eller i företagslokaler som ni har valt själva. Då kommer vi med mat, service och dryck direkt till er istället för att ni kommer till oss. Vi har stor vana vid alla sorters arrangemang, från det lilla privata partyt till den stora officiella tillställningen. På vår meritlista finner ni allt från större mässor i utlandet, till lanseringsmiddagar och kungamiddagar här i regionen.
Vi utlovar högsta kvalitet både när det gäller mat och dryck. Berätta för oss hur ni har tänkt er arrangemanget så tar vi hand om allt in i minsta detalj. Det viktiga är att ni kan koppla av och njuta i lugn och ro tillsammans med era gäster.

Klicka här för vår Cateringmeny

PRIVAT
Önskar ni äta något riktigt gott en kväll i er egen hemmiljö? Då kan vi hjälpa er med mat och dryck av högsta kvalitet som är tillagad med största omtanke av våra duktiga kockar här på Albert. Oavsett om det är en liten privat middag för två eller en trevlig bjudning för er och era vänner så ser vi till att ni för det precis som ni vill.
 
Att låta oss ta hand om maten kan vara ett trevligt sätt att lyxa till vardagen och bara kunna ägna sig åt varandra. Hör av er till oss i förväg så kan vi bidra med idéer och tankar kring hur middagen kan anpassas på bästa sätt just för er.
 
Ring eller maila oss er förfrågantill köket:
0520 - 129 67 eller koket@alberthotell.com

FÖRETAG
Välkomna att höra av er med era önskemål inför konferensen eller företagsfesten. Vi ordnar med mat och dryck till hela evenemanget eller till de delar som ni vill ha hjälp med. När ni har valt en lokal som passar era önskemål, kan vi se till att det finns: bord, stolar, porslin, dukar, personal, tillstånd för mat och så vidare.
Ge oss era önskemål och vi ska se till att de blir uppfyllda. Vi levererade allting precis så som ni vill ha det.
 
Ring eller maila oss er förfrågan till köket:
0520 - 129 67 eller koket@alberthotell.comNYÅRSCATERING 2018/19
Planerar ni en nyårsfest för ett större eller mindre sällskap? Då kan ni vända er till oss för att få hjälp med alla förberedelser. Vi tillreder en härlig festmeny för avhämtning, så kan ni i lugn och ro ägna er åt era gäster, åt dukning och uppläggning av maten. Varmrätten ska värmas i ugn enligt medskickade anvisningar.
Ni är välkomna att hämta maten en dag i förväg den 30/12, nyårsafton mellan kl 13.00 - 16.00.

NYÅRS MENY 2018 FÖR AVHÄMTNING >>


Bokar gör ni för minst 2 personer på:
0520 - 129 90 eller info@alberthotell.com


Vi har alltid något att erbjuda!